Už 12 let nabízím svým klientům špičkový realitní servis a marketing pro jejich nemovitosti.

 

Mojí specializací jsou byty, domypozemky
a investiční nemovitosti

 
 
 

Se mnou nemůžete šlápnout vedle!

Od roku 2010 do roku 2022 jsem jako realitní makléř pomohl už více jak 1 000 lidem a prodal přes 500 nemovitostí v hodnotě přes 1 miliardu Kč. Podívejte se na výběr těch nejzajímavějších prodaných nemovitostí poslední doby.

ČINŽOVNÍ DŮM NA VINOHRADECH

12 bytů + restaurace v přízemí

91 000 000 Kč

MODERNÍ NÍZKONÁKLADOVÝ DŮM S PŘEKRÁSNÝM VÝHLEDEM

15 500 000 Kč

APARTMÁNY KARLOVICKÝ DVŮR,
12 samostatných apartmánových bytů v Jeseníkách

11 300 000 Kč

BYT SE ZAHRADOU, 120 M² NA PRAZE 8

 

10 900 000 Kč

MODERNÍ NÍZKONÁKLADOVÝ DŮM S PŘEKRÁSNÝM VÝHLEDEM

15 900 000 Kč

BYT SE ZAHRADOU, 120 M² NA PRAZE 8

 

15 900 000 Kč

Reference mých klientů za posledních 12 let

Už 12 let se řídím zásadou, že dobře odvedená práce a spokojení klienti jsou zdrojem další práce v budoucích letech. Zde je jen malý výběr referencí, které jsem od svých klientů za posledních 12 let jako realitní makléř dostal. Kompletní seznam všech 100+ referencí na moje služby najdete zde.

 
 
Martin Tesárek je realitní makléř a konzultant, kterého pravidelně doporučuji svým přátelům a známým, kteří buď chtějí uskutečnit nějaký jednorázový (a pro ně zásadní) prodej či nákup nemovitosti, nebo třeba i investovat do konkrétních realit v Praze. Špičkový, solidní profesionál, který se vyzná v tržní situaci a trendech, a navíc pomáhá svým méně zkušenějším kolegům prostřednictvím projektu Makléři makléřům. Doporučuji!
Robert Vlachpodnikatelský poradce a provozovatel portálu Na volné noze
Mám ráda dlouhodobou spolupráci a díky tomu, že jsem poznala pana Martina Tesárka mohu říci, že mám svého osobního realitního makléře. Martin a jeho tým mi pomáhá jak s pronájmy, tak i koupí a prodeji nemovitostí. Jeho služby jsou vždy 100 % a je na něj spolehnutí! Vím, že jsem si vybrala správně.
Ing. Martina JandáskováCEO vimheslo s.r.o.
S vaší realitní společností jsem Martine maximálně spokojen, realizoval jsem přes Vás již 3 obchody k mé naprosté spokojenosti. U Vás a Vašich kolegů jsem se opakovaně setkal s profesionalitou, maximální vstřícností a solidností, mohu jí vřele doporučit.
MIchal Karasředitel společnosti HERBADENT
Přes dva měsíce jsme neúspěšně nabízeli byt na serveru Bezrealitky a čas hrál proti nám, protože jsme se brzy měli stěhovat do nového bytu. Obešel jsem tři realitní makléře a pan Tesárek si mne hned získal profesionálním, ale přátelským dojmem a nasazením. Při nabídce bytu byl schopen vypíchnout výhody, kterých jsem si ani nebyl vědom a které prodeji bytu pomohly. Zachoval chladnou hlavu, kdy já panikařil, a do poslední chvíle vyjednával s potenciálními kupci, kdy jiný makléř by mne tlačil k prodeji prvnímu zájemci. Do měsíce bylo prodáno. Tím to ale neskončilo. Kvalita služeb a ochota pana Tesárka se projevila i během období sepisování smluv, podávání návrhů na katastr a při samotném předání bytu. Vše jsme museli stihnout co nejdříve, což se povedlo. Pana Tesárka, makléře na doporučení, tak můžu s radostí doporučit!
Mgr. Jan Tichýportrétní fotograf
Pan Tesárek nám v letech 2020-2021 zajistil (z důvodu spoluvlastnických vztahů) komplikovaný prodej činžovního domu na Vinohradech. Konstatuji, že veškerá jednání p. Tesárka byla od počátku do konce akce vedena vysoce profesionálně a korektně, spolehlivě a s velkým pracovním nasazením, a zcela naplnila naše očekávání.
Luboš Drofa
Musím říct, že jsem byl velmi spokojený s profesionální úrovni realitní kanceláře při koupi nemovitosti. Mohu jenom vřele doporučit.
Ing. Jan Samec, PhD.CEE Business Unit Director, NORDEC Oy
 
 

ODHAD CENY NEMOVITOSTI ZDARMA

Jakou aktuální hodnotu má vaše nemovitost?

 
 

napište mi

Díky videoprohlídkách prodávám nemovitosti rychleji i za víc peněz

Videoprohlídky společně s placenou reklamou na Facebooku, Instagramu i YouTube jsou už od roku 2015 mým esem v rukávu a obrovskou konkurenční výhodou. Můj YouTube kanál patří k nejnavštěvovanějších realitním YouTube v České republice a i díky němu se mi daří prodávat nemovitosti svých klientů i jinou, než standardní cestou přes běžné realitní portály.

 

ŠPATNÉHO MAKLÉŘE A ŠPATNOU REALITKU LZE POZNAT...

Víte co mi vadí na realitních makléřích?

 
 

přečtěte si můj článek →

Jsem jeden z nejvyhledávanějších realitních makléřů v České republice

Jsem vyhledávaný, ale nejsem drahý! Moje provize při prodeji nemovitosti je zcela standardní a pohybuje se v rozmezí od 4 do 6 %.

Aktuálně mám k prodeji tyto nemovitosti

 

Nízkoenergetický dům 5+1, Beroun

Nízkoenergetický dům 5+1, Beroun

Nízkoenergetický dům 5+1, Beroun

Moji kompletní nabídku nemovitostí najdete zde → KOMPLETNÍ NABÍDKA NEMOVITOSTÍ

 
 
 
 

Aktuálně mám k prodeji tyto nemovitosti

 

Nízkoenergetický dům 5+1, Beroun

Nízkoenergetický dům 5+1, Beroun

Nízkoenergetický dům 5+1, Beroun

Ozvěte se mi

Vyplňte tento formulář a já se vám co nejdřív ozvu. Většinou do 24 hod. Pokud nechcete čekat, rovnou mi zavolejte. Telefon na mě je 772 252 777. Volat mi můžete kdykoliv od pondělí do pátku od 8 do 20 hod. Pokud vám to zrovna nevezmu, ozvu se vám jakmile to bude možné.

 
 
Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely vyřešení vašeho dotazu.
 
 

KDO JSEM VE DVOU VĚTÁCH

Považuji se za profesionálního realitního makléře. Díky svým zkušenostem (od roku 2010) a marketingovým nástrojům pomáhám svým klientům prodávat jejich nemovitosti co nejlépe a za co nejvyšší možnou tržní cenu 📈💰. Za svou kariéru jsem pomohl více jak 1 000 klientů a prodal přes 500 nemovitostí v hodnotě přes 1 miliardu korun českých.

S ČÍM VÁM UMÍM DOBŘE POMOCT?

 

U MĚ NA FACEBOOKU TO ŽIJE!

GDPR   |   Ochrana osobních údajů   |   Poučení pro spotřebitele   |   AML vnitřní zásady   |   Rezervační smlouva

© 2010 - 2024  MARTIN TESÁREK - profesionální realitní makléř