Kontaktujte mě rovnou, moje číslo je  📞 776 252 777

REZERVOVÁNO

Novostavba v dojezdové vzdálenosti jen 30 minut do 
centra Brna

 

5+KK | dvojgaráž | 2 koupelny

 
 

Ušetřete čas, energii a nervy spojené se stavbou nového domu - pořiďte si čerstvou novostavbu z roku 2021 nedaleko Brna a začněte bydlet ihned.

 

Tento krásný rodinný dům o dispozici 5+KK se nachází v obci Přibice nedaleko Brna. Jedná se o novostavbu z roku 2021, která je ještě cítit novotou. Dominantou tohoto rodinného domu je skvěle prosvětlený a prostorný obývací pokoj spojený s kuchyní, který má 50 metrů čtverečních. Z obývacího pokoje se dostanete přímo na Vaši budoucí terasu a zahradu, což si v prosluněných letních dnech velice rychle zamilujete. ☀️

Dům je jednopodlažní a má celkovou užitnou plochu 195 m2, která zajišťuje dostatek prostoru pro celou rodinu. Mimo prosvětleného obývacího pokoje s kuchyní zde najdete 2 dětské pokoje, 2 koupelny, ložnici se samostatnou šatnou, prádelnu, technickou místnost a stále Vám bude zbývat jeden volný pokoj, který můžete využít třeba jako pracovnu nebo pokoj pro hosty.

 

Pokud jste milovník aut nebo domácí kutil, tak vás rozhodně potěší prostorná dvojgaráž o velikosti 42 m2, kde bude dostatek prostoru pro zaparkování Vašich aut, motorky, kol nebo také k realizaci Vašich kutilských projektů. Další dvě parkovací místa najdete na vjezdu, takže v případě návštěvy nebude o parkování nouze. 

 

Energeticky spadá dům do kategorie B - Velmi úsporný (99 Kwh/(m2 rok) - nechybělo mnoho a dům by se dal označit jako pasivní. Díky eneregetické úspornosti jsou měsíční platby za energie nízké. Současní majitelé za plyn a elektřinu platili necelé 3 000 Kč/měsíc.

Vytápění v domě je řešeno pomocí podlahového topení. Díky krbu v obývacím pokoji si navíc v zimních měsících můžete navodit pohodovou a hřejivou domácí atmosféru. 

 

Exteriér přesně podle vašich představ.
Bazén? Vířívka? Zimní zahrada? Není problém.

Interiér domu je kompletně hotový. Co však zbývá dodělat je exteriér. Rodinný dům je postavený na pozemku o výměře 1039 m2, takže se rozhodně nemusíte bát, že by zde pro Vaši realizaci nebylo dostatek prostoru. Dům je navržen tak, že přímo vybízí k dodělání terasy na kterou budete mít přístup nejen z prosvětleného obývacího pokoje, ale také z ložnice. Hned vedle je dostatek prostoru k bazénu, kde se můžete v horkých letních dnech příjemně schladit. Je tak jen na vás, jak si svoji novou oázu klidu zařídíte. 💆🏻‍♂️ 

 

Pokud dáte exteriéru trošku péče, tak může během relativně krátké doby vypadat třeba takhle 👇🏻 

Přibice jsou skvělou volbou, pokud chcete mít okolo sebe krásu přírody jižní moravy, ale zároveň být v krátké dojezdové vzdálenosti do Brna. Jedná se o malou vinařskou obec se zhruba 1000 obyvateli, ve které najdete vše, co k pohodlnému životu na vesnici budete potřebovat - školku, školu (1. stupeň), potraviny, hřiště, ale také místní hospodu. 🍺

 

V nedalekých Pohořelicích (7 km) se nachází Aventin shopping park, kde najdete obchody jako Lidl, DM drogerii, lékarnu Dr. Max a spoustu dalších. 

 

Pro relax Vám pak skvěle poslouží třeba Aqualand Moravia 🌊, který je od Přibic vzdálený pouhých 12 km, ale také samotné cyklovýlety a procházky v místní přírodě, kterou si bezesporu zamilujete. 🌳

0
+ KK
dispozice rodinného domu
0
Užitná plocha
0
celková velikost pozemku

FOTKY RODINNÉHO DOMU

Interiér

Exteriér

Okolí

VIDEOPROHLÍDKA

Pusťte si video a poznejte pohodovou atmosféru tohoto rodinného domu a okolní přírody.

 

DISPOZIČNÍ PLÁN

TECHNICKÉ INFORMACE

  • Novostavba z roku 2021
  • Obvodové zdivo HELUZ PLUS uni, tl. 300 mm
  • Zatepleno EPS 70F, tl. 150 mm
  • Energetická třída B - Velice úsporný, 99 Kwh/(m² rok)
  • Plynový kotel s podlahovým vytápěním + krbová kamna v obývacím pokoji
  • Celková plocha pozemku 1039 m2
  • Užitná plocha 195 m2
  • Dvojgaráž a parkovací stání před domem
 

DOKUMENTY KE STAŽENÍ

LOKALITA

Přibice 455, okr. Brno - venkov

 
 

Rezervační smlouva

Nejsem makléř, který vám ukáže smlouvu až těsně před podpisem, nenechá vás se k ní ani vyjádřit a tlačí vás k podpisu. To není můj styl!

 

Jsem transparentní. Proto zde už teď najdete rezervační smlouvu, kterou si v klidu přečtěte. Pokud nebudete nějakým pasážím rozumět, rád vám vše vysvětlím.

cena

12 620 000

TATO CENA JE UVEDENA VČETNĚ PROVIZE
A NÁKLADŮ ZA PRÁVNÍ SERVIS

KONTAKT

Vyplňte tento krátký formulář a já se vám co nejdříve ozvu
a domluvíme se na prohlídce. A nebo mi rovnou zavolejte, moje číslo je +420 776 252 777.

 
 

KDO JSEM VE TŘECH VĚTÁCH

Jsem profesionální realitní makléř, který od roku 2010 prodal více než 530 nemovitostí v celkové hodnotě přes 1,3 miliardy Kč. Svými zkušenostmi a efektivním využíváním marketingových nástrojů pomáhám klientům z Prahy a jižní Moravy prodávat jejich nemovitosti co nejlépe a za co nejvyšší tržní cenu 📈💰.

U MĚ NA FACEBOOKU TO ŽIJE!

GDPR   |   Ochrana osobních údajů   |   Poučení pro spotřebitele   |   AML vnitřní zásady   |   Rezervační smlouva

© 2010 - 2024  MARTIN TESÁREK - profesionální realitní makléř